top of page
308439825_10160128340123114_3706625531183728939_n_edited.jpg

Palveluni muille valokuvaajille

Vuonna 2023 järjestin ensimmäisen toisille kuvaajille suunnatun kuvauspäivän.

 

Järjestämäni päivät eivät ole perinteisia workshoppeja vaan jo nimensäkin mukaisesti kyseessä on "Kuvaa mun kanssa" - päivä. Kyseessä on siis päivä jossa voit kysyä mitä tahansa kuvauksesta ja apua on koko päivän niin halutessasi tarjolla.

 

Päivä ei siis sisällä erillistä teoriaosaa, mutta voit koko päivän kysellä sinua askarruttavista asioista, olipa kysymys sitten sommittelusta, kameran asetuksista tai mallinohjauksesta.

 

Päivän aikana sinulla on mahdollisuus kuvata ilman onnistumisen painetta (ei asiakaskuvaus), kokeilla uutta ja ennenkaikkea verkostoitua toisten eritasoisten kuvaajien kanssa.

 

Kuvaamisen oppii vain kuvaamalla ja harjoitus tekee tässäkin lajissa mestarin. Päivän tarkoituksena on viettää rento kuvauspäivä ja saada täytettä portfolioosi ja harjoitusmateriaalia editointikokeiluihin.

 

Olen itse osallistunut lukuisten ulkomaisten (ja kotimaistenkin) kuvaajien järjestämiin kuvauspäiviin ja editointikoulutuksiin. Jokaisesta olen saanut mukaani jotain uusia oivalluksia ja vinkkejä. Niistä jokaisesta on ollut minulle siis jotain hyötyä ja olen saanut niistä vinkkejä omaan kuvaus- ja edintointiprosessiini.

Tarkoituksena ei suinkaan ole kopioida kenenkään tyyliä/kuvia, vaan saada vinkkejä ja apuja siihen, miten sen oman tyylin voisi löytää tai miten edintointiprosessia voisi nopeuttaa tai helpottaa (ja jossain tapauksessa toki hankaloittaakin).

Kuvaaja, nyt on aika investoida itseesi ja omaan osaamiseesi!

Kurkkaa alta vuodelle 2024 suunnitteilla olevien päivien sisältö.

  • Facebook
  • Instagram

27.7 Kuvaa mun kanssa -päivä, VOL 2 - täynnä!
28.7 My Workflow - editointipäivä (3 paikkaa vapaana)

Viime vuonna järjestin ensimmäisen "Kuvaa mun kanssa" -päivän ja päivä saikin paljon kiitosta osallistujilta. Minulta on uuden kuvauspäivän lisäksi toivottu myös päivää jossa voisin käydä läpi omaa kuvankäsittelyprosessiani.

Nyt minulla on kaikille kiinnostuneille hyviä uutisia. Heinäkuun viimeisenä viikonloppuna järjestän kaksipäiväisen tapahtuman muille kuvaajille. Viikonloppu on jaettu kahteen osaan, kuvauspäivään ja erilliseen editointipäivään. Voit halutessasi osallistua vain toiseen tai molempiin päiviin. Suurimman hyödyn saat osallistumalla molempiin, koska editointipäivänä käyn läpi kuvauspäivänä otettuja kuvia.

Kuvaa mun kanssa - päivä, VOL 2

Lauantaina 27.7 saamme tuhdin kattauksen erilaisia koiramalleja kameran eteen ja saatkin päivästä varmasti erinomaista täytettä portfolioosi. Päivän aikana opit uutta kameran asetuksista, kuvien sommittelusta, kuvauspaikkojen valinnasta, mallien ohjauksesta sekä itse kuvaamisesta ja näet ehkä jopa muutaman hieman erikoisemman mallinkin. Muista, että suurimman hyödyn saat olemalla itse aktiivinen ja kyselemään paljon sinua askarruttavista asioista. Kuvaan itse Nikonilla ja koska en ole kaikkien kamera brändien ammattilainen, sinun tulisi kuitenkin tuntea oma kamerasi, sen valikot ja osata käyttää kameraa manuaalisiasetuksilla (osata siis säätää aukkoa, suljinaikaa, isoa, tarkennuspisteen valinta). Mikäli kameran perusasetukset ja valikot ovat sinulle vielä vieraita, sinulla on ennen heinäkuuta hyvä aika vielä opiskella oman kamerasi toimintoja. Suunnitelmissa on kuvata iltapainotteisesti parhaimman valon takaamiseksi. Aikatauluarvio taukoineen noin 12.00 - 21.00.

My Workflow -editointipäivä


Sunnuntaina 28.7 istumme alas ja käsittelemme launtaina ottamiamme kuvia minun johdollani. Mikäli et ole osallistunut lauantain kuvauspäivään (ja toki muutenkin), voit vapaasti käsitellä joitain aiemmin ottamiasi kuvia. Aikatauluarvio taukoineen/riippuen kuinka paljon osallistujilla riittää intoa ja kysymyksiä; 11.00 - 18.00.

Päivän aikana käyn läpi oman workflowni kuvien valinnasta aina tallentamiseen asti. Käsittelemme valmiiksi yhdessä muutamia lauantain aikana ottamiani kuvia. Tämän jälkeen olen käytettävissänne kysymyksiin ja avustan teitä jokaista omien kuvienne käsittelyssä. Jotta saisit päivästä eniten irti, suositten ottamaan mukaan oman kannettavan tietokoneesi ja siihen asennettuina olevat uusimmat versiot Adoben Photoshopista ja Lightroomista. Toki voit osallistua myös ilman omaakin konetta, mutta suurimman hyödyn ja opin saat varmasti seuraamisen lisäksi myös tekemällä itse. Päivän aikana neuvon ja opastan sekä vastaan kysymyksiinne, sinulla on myös mahdollisuus saada rakentavaa palautetta omista kuvistasi ja oppia uusia vinkkejä kuvakäsittelyprosessista. Sunnuntainakin avain asemasssa on myös oma avoin mielesi ja aktiivinen asenteesi. Kysy, kysy, kysy; tyhmiä kysymyksiä ei ole.

Sinun investointisi?

 

Koko viikonlopun hinta 300 euroa.

 

Yksittäiset päivät:
Kuvaa mun kanssa, vol 2 -päivä 149 euroa.
My WorkFlow -kuvankäsittelypäivä 179 euroa.

Jotta saamme kaikki parhaimman hyödyn irti päivistä, on paikkoja tarjolla rajoitetusti. Editointipäivään on paikkoja enemmän tarjolla kuin kuvauspäivään.


Ilmoittautumisen yhteydessä saat laskun varausmaksun suorittamiseksi (kurssi valinnasta huolimatta kiinteä, 75 euroa). Maksamalla laskun eräpäivää mennessä vahvistat paikkasi huikeassa viikonlopussa. Loppumaksu tulee olla suoritettuna 12.7.2024 mennessä. Varausmaksua ei palauteta mikäli joudut perumaan osallistumisesi.

Mikäli matkustat Turun seudulle kauempaa, saat minulta vinkkejä edulliseen majoittumiseen kuvausspottien ja käsittelypäivän kokoustilan läheisyydestä. Päivien aikana pidetään omakustanteinen, noin tunnin lounastauko ja pienempiä hengähdystaukoja.

Kuvauspaikat ja editointiosuus sijaitsevat n. 30 km säteellä Turusta.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

Investointi itseesi kannattaa aina!

bottom of page