DSC_3617.jpg

Minusta

Olen Sarah, vuosimallia -82 ja asustelen Maskussa, Turun kupeessa. Kuvaan pääasiassa Varsinais-Suomen alueella, mutta järjestän kuvauspäiviä ympäri Suomen. 

Ensimmäisen järjestelmäkamerani, Nikon D50 hankin vuonna 2006. Siitä lähtien olen kuvannut koiria enemmän tai vähemmän säännöllisesti. Syksyllä 2020 vihdoin rohkaisin mieleni ja syyskuussa perustin toiminimen ja aloitin sivutoimisena valokuvaajana päätyöni ohessa. 

Kuvaan pääasiassa koiria ja lapsia miljöössä. Minulla on myös yksinkertainen "studiovarustus", mutta varsinaista studiotilaa minulla ei ole ainakaan vielä käytössä.

 

Kotona meillä on neljä rottweilernarttua. Rottweiler rotuna on minulle muutenkin tuttu, sillä minulla on myös FCI:n myöntämä kennelnimi Lunatix. Vapaa-ajalla pidän matkustamisesta ja yllättäen myös matkustamiseen kuuluu usein kiinteästi koirat ja valokuvaaminen.

Itselleni valokuvaus on tärkeä tapa taltioida elämän ikimuistoisia hetkiä ja muistoja. Usein kuvissani pääosassa itse kohteen lisäksi on kuvausmiljöön luoma tunnelma. Itse onnistuneen kuvan ja tunnelman lisäksi itselleni tärkeää on myös kuvan arvon mukainen jälkikäsittely.

Olen koittanut imeä oppia ihailemiltani valokuvaajilta ja osallistunut myös näiden järjestämille valokuvaus- sekä jälkikäsittelykursseille. Itse koen, että tässä taiteenlajissa ei varmaan koskaan voi olla kokonaan valmis tai täysin oppinut, ehkä juuri lajin haastavuuden vuoksi rakastan valokuvaamista ja kaikkea siihen liittyvää.

Kalusto

Nikon D750
Sigma 105mm/1.4 ART

Nikkor 70-200mm/2.8E FL ED VR

Nikkor 85mm/1.4

Nikkor 50mm/1.8

Adobe Photoshop & Adobe Lightroom

Y-tunnus: 3161423-2

Nähdään!

Sarah 

  • Facebook
  • Instagram